Home
×

J. Jonah Jameson
J. Jonah Jameson

Sensor Girl
Sensor Girl



ADD
Compare
X
J. Jonah Jameson
X
Sensor Girl

J. Jonah Jameson vs Sensor Girl kakuwasan

1 kakuwasan
1.1 tingkat kekuatan
Martian Manhunt..
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Heat Wave kakuwasan
1.2 statistik
1.2.1 Intelligence
Batman kakuwasan
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Solomon Grundy kakuwasan
ADD ⊕
1.2.2 kekuatan
Superman kakuwa..
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Rocket Raccoon kakuwasan
ADD ⊕
1.2.3 kacepetan
Superman kakuwa..
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
John Constantine kakuwasan
ADD ⊕
1.2.4 kekiatan
Superman kakuwa..
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Longshot kakuwasan
ADD ⊕
1.2.5 daya
Superman kakuwa..
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Namor kakuwasan
ADD ⊕
1.2.6 pertempuran
Batman kakuwasan
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
KillGrave kakuwasan
ADD ⊕
1.3 kakuwasan super
1.3.1 khusus kakuwasan
pertempuran nganggo gegaman
khayalan casting, Piandel, kasunyatan manpulation, nggambarake holographic
1.3.2 kakuwasan fisik
super sane
ngarsane manungsa super, mambu manungsa super
1.4 senjata
1.4.1 waja
dingerteni
ora waja
1.4.2 Gadgets
ora Gadgets
ora Gadgets
1.4.3 peralatan
ora peralatan
ora peralatan
1.5 kabisan
1.5.1 kabisan fisik
Kepemimpinan
pertempuran nganggo gegaman, pesawat
1.5.2 kabisan mental
tingkat genius embun
tingkat genius embun
Let Others Know
×