Home
×

Rocket Raccoon
Rocket Raccoon

J. Jonah Jameson
J. Jonah Jameson



ADD
Compare
X
Rocket Raccoon
X
J. Jonah Jameson

Rocket Raccoon vs J. Jonah Jameson Bukti

1 fakta
1.1 asal
1.1.1 Tanggal lahir
1.1.2 nitahake
Bill Mantlo, Keith Giffen
Stan Lee, Steve Ditko
1.1.3 Semesta
bumi-616
bumi-616
1.1.4 publisher
Marvel
Marvel
1.2 kapisanan
1.2.1 ing komik
pratayang Marvel # 7 - ing kaukum waltz / la simphonie diable
sange Spider-man # 1 - Spider-man vs. mansyur ing
1.2.2 penampilan komik
Wolverine Bukti
357 masalah
Rank: 100 (Overall)
2533 masalah
Rank: 50 (Overall)
Chick Bukti
ADD ⊕
1.3 ciri
1.3.1 dhuwur
Galactus Bukti
4.00 ft
Rank: 76 (Overall)
5.11 ft
Rank: 67 (Overall)
Antman Bukti
ADD ⊕
1.3.2 rambuté
ireng, coklat, lan putih
ireng
1.3.3 bobot
Supreme Intelli..
55 lbs
Rank: 100 (Overall)
181 lbs
Rank: 100 (Overall)
Lockjaw Bukti
ADD ⊕
1.3.4 mripat werna
coklat
biru
1.4 profile
1.4.1 lomba
asing
manungsa
1.4.2 kewarganegaraan
halfworlders
american
1.4.3 status perkawinan
single
randha
1.4.4 Pakaryan
Hukum pejabat pelaksanaane, njaga keamanan, anggota saka biyung saka Galaxy
ora kasedhiya
1.4.5 Base
Knowhere; Biyèné Hala, mobile numpak RakknRuin Halfworld, Keystone Quadrant
ora kasedhiya
1.4.6 sederek
ora kasedhiya
ora kasedhiya
Let Others Know
×