Home
×

Rocket Raccoon
Rocket Raccoon

J. Jonah Jameson
J. Jonah Jameson



ADD
Compare
X
Rocket Raccoon
X
J. Jonah Jameson

Rocket Raccoon vs J. Jonah Jameson kakuwasan

1 kakuwasan
1.1 tingkat kekuatan
Martian Manhunt..
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Heat Wave kakuwasan
1.2 statistik
1.2.1 Intelligence
Batman kakuwasan
50
Rank: 35 (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Solomon Grundy kakuwasan
ADD ⊕
1.2.2 kekuatan
Superman kakuwa..
5
Rank: 75 (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Rocket Raccoon kakuwasan
ADD ⊕
1.2.3 kacepetan
Superman kakuwa..
23
Rank: 58 (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
John Constantine kakuwasan
ADD ⊕
1.2.4 kekiatan
Superman kakuwa..
28
Rank: 57 (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Longshot kakuwasan
ADD ⊕
1.2.5 daya
Superman kakuwa..
28
Rank: 73 (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
Namor kakuwasan
ADD ⊕
1.2.6 pertempuran
Batman kakuwasan
64
Rank: 27 (Overall)
ora Sumadhiya
Rank: N/A (Overall)
KillGrave kakuwasan
ADD ⊕
1.3 kakuwasan super
1.3.1 khusus kakuwasan
empathy, kontrol emosi
pertempuran nganggo gegaman
1.3.2 kakuwasan fisik
prigel manungsa super, ngarsane manungsa super, mambu manungsa super, manungsa pangrungon super
super sane
1.4 senjata
1.4.1 waja
ora waja
dingerteni
1.4.2 Gadgets
pistol laser
ora Gadgets
1.4.3 peralatan
roket-powered boots jet
ora peralatan
1.5 kabisan
1.5.1 kabisan fisik
pertempuran nganggo gegaman, master gegaman, marksmanship
Kepemimpinan
1.5.2 kabisan mental
tingkat genius embun
tingkat genius embun
Let Others Know
×