Home
×





ADD
Compare

wadon supervillains

Home

tingkat kekuatan





kanggo

identitas








penampilan komik





kanggo

dhuwur





kanggo

lomba

























kewarganegaraan



















































































OrderBy:


SortBy:



Filter
OrderBy
SortBy
33 karakter super (s) ketemu
karakter super
tingkat kekuatan
lomba
kewarganegaraan
identitas
penampilan komik
Intelligence
kakuwasan  |  jeneng nyata  |  mungsuh  |  fakta
Tambah mbandhingaké

44000 lbs
mutant
american
rahasia
702 masalah
63
kakuwasan  |  jeneng nyata  |  mungsuh  |  fakta
Tambah mbandhingaké

660 lbs
manungsa
american
rahasia
800 masalah
81
kakuwasan  |  jeneng nyata  |  mungsuh  |  fakta
Tambah mbandhingaké

440 lbs
manungsa
american
umum
654 masalah
88
kakuwasan  |  jeneng nyata  |  mungsuh  |  fakta
Tambah mbandhingaké

440 lbs
mutant
american
rahasia
2132 masalah
75
kakuwasan  |  jeneng nyata  |  mungsuh  |  fakta
Tambah mbandhingaké

300 lbs
mutant
american
rahasia
666 masalah
63
kakuwasan  |  jeneng nyata  |  mungsuh  |  fakta
Tambah mbandhingaké

286 lbs
manungsa
american
rahasia
1613 masalah
69
kakuwasan  |  jeneng nyata  |  mungsuh  |  fakta
Tambah mbandhingaké

220 lbs
mutant
american
rahasia
830 masalah
ora Sumadhiya
kakuwasan  |  jeneng nyata  |  mungsuh  |  fakta
Tambah mbandhingaké

220 lbs
mutant
american
umum
3324 masalah
88
kakuwasan  |  jeneng nyata  |  mungsuh  |  fakta
Tambah mbandhingaké

220 lbs
mutant
american
rahasia
252 masalah
56
kakuwasan  |  jeneng nyata  |  mungsuh  |  fakta
Tambah mbandhingaké

ora Sumadhiya
Allah / langgeng
apokoliptian
rahasia
558 masalah
88
          of 4          
    
Let Others Know
×